Business Construct

Constantin Căpraru, managing partner, 24 Real : Trustul care construieşte metroul spre Otopeni vrea să termine lucrările la noua linie în 1-1.5 ani din momentul în care demarează

Constantin Căpraru, managing partner, 24 Real : Trustul...

Autor: Roxana Rosu

29.09.2022, 14:18 254

Trustul de companii care construieşte metroul spre Otopeni a închiriat 1000 mp de birouri şi vrea să termine lucrările la noua linie în 1-1.5 ani din momentul în care demarează, a declarat Constantin Căpraru, managing partner, 24 Real in cadrul conferinţei ZF Birouri si Rezidential 2022.

”Asteptăm ultima semnătură pentru spaţii de birouri de 1000 mp pentru trustul de companii care vor contrui metroul spre Otopeni. Au închiriat birouri într-o clădire de clasa B, unde proprietarul le-a permis să închirieze pe o perioadă scurtă, de sub 2 ani. Ei ne-au spus că vor să termine lucrările la metrou în 1-1.5 ani”.

Ce a mai declarat Constantin Căpraru:

Avem o creştere de 40% în acest an, am închiriat 55 de spaţii de birouri faţă de 30 de spaţii anul trecut.

În ultimele două luni au dispărut din portofoliul nostru cam 180 oferte de spaţii de birouri şi au apărut 80. Tendinţa este să scadă stocul de spaţii disponibile. Şi la clasa superioară, cât şi la clădirile mai vechi. Asta va pune presiune pe preţ.

Costul de construcţie s-a dublat faţă de ultimii 7-10 ani, dar chiriile nu au crescut. Nu este sustenabil pentru un dezvoltator.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO