Business Construct

Construcţii Erbaşu este lider de asociere pentru proiectarea şi execuţia unui tronson de 26 km din autostrada Braşov-Oradea, primul proiect de autostradă al companiei. „Ofertăm de 4 ani, dar e prima dată când câştigăm”

Construcţii Erbaşu este lider de asociere pentru...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

06.09.2021, 18:36 8309

Construcţii Erbaşu, companie controlată de antreprenorul Cristian Erbaşu, este liderul asocierii care va proiecta şi executa subsecţiunea Suplacu de Barcău – Chiribiş, cu o lungime de 26 de kilometri, din autostrada Braşov-Târgu Mureş-Cluj-Oradea, potrivit unui anunţ făcut de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„Este primul proiect pe care îl câştigăm. Ofertăm de patru ani, am ofertat proiecte cu o valoare cumulată de circa 2 miliarde de euro, dar este prima dată când câştigăm. Avem experienţă în realizarea de drumuri orăşeneşti, avem oameni, putem face. Mai suntem înscrişi şi la alte licitaţii în acest moment, iar printre ele sunt şi proiecte de autostrăzi”, spune Cristian Erbaşu.

Din asociere mai fac parte firmele Vahostav (subsidiara unei firme din Slovacia) şi Sk A. S., iar valoarea contractului este de circa 543 de milioane de lei fără TVA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO