Business Construct

Construcţiile au un nou lider. Bog’Art, firma antreprenorului Raul Doicescu, s-a apropiat de 1 mld. lei cifră de afaceri după un galop care a dus la dublarea businessului în 2018

Raul Doicescu, proprietarul companiei de construcţii Bog’Art

Raul Doicescu, proprietarul companiei de construcţii Bog’Art

Autor: Alina-Elena Vasiliu

03.06.2019, 20:00 1273

♦ Printre proiectele la care Bog’Art a lucrat în ultimul an se numără birourile The Bridge, Globalworth Campus, Timpuri Noi Square şi Expo Business Park, dar şi magazinul Ikea Theodor Pallady.

Compania din construcţii Bog’Art, deţinută de omul de afaceri Raul Doicescu, şi-a majorat afacerile cu 90% în 2018, avansul ducând businessul la 925,5 milioane de lei, după cum arată datele publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe. Prin acest rezultat, Bog’Art devine pentru prima dată liderul pieţei locale a construcţiilor, un sector în care locul întâi fusese ocupat anul trecut de austriecii de la Strabag, iar locul al doilea de CON-A, un business antre­pre­norial românesc.

Profitul Bog’Art a fost de asemenea în creş­tere în 2018, ajungând la 8,6 mi­lioa­ne de lei, însă nu a atins recordul din 2015, când ajunsese la 9,2 milioane de lei. Numărul mediu de angajaţi ai con­structorului român a fost anul trecut 496 după ce compania a mai recrutat 72 de oameni faţă de anul anterior.

Oficialii Bog’Art nu au dorit să comenteze evoluţia rezultatelor financiare ale companiei în 2018.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO