Business Construct

Cristi Pascu, CEO PSC Group: Preţurile vor stagna o perioadă, iar în următoarele luni va avea loc o creştere. În prezent, preţul este echilibrat

Conferinţa ZF Birouri & Rezidenţial 2020

Cristi Pascu, CEO PSC Group: Preţurile vor stagna o...

Autor: Alexandra Cepăreanu

24.09.2020, 11:41 348

Cristi Pascu, CEO al PSC Group, consideră că preţurile apartamentelor vor creşte în urmtoarele luni, influenţat de diverşi factori din piaţă, precum preţul fierului care va cunoaşte o majorare la nivel internaţional.

„Preţul este unul echilibrat. Clientul anului 2020 este educat, actualizat, trecut prin criza financiară. Preţurile sunt cu 20-25% mai reduse faţă de 2008-2009, nu suntem într-o bulă imobiliară. Prevăd că lucrurile vor stagna o perioadă, iar în următoarele luni va fi o creştere. De asemena, preţul final este influenţat de mai mulţi factori, spre exemplu, mişcările legislative, faptul că preţul fierului va creşte la nivel mondial, sunt infleunţe care se reflectă în preţul final”, a spus Cristi Pascu în cadrul conferinţei ZF Birouri & Rezidenţial 2020.

 
 

Alte declaraţii

Vânzările şi-au păstrat trendul. În perioada stării de urgenţă am încercat să compensăm curiozitatea clienţilor în sistem online, s-au creat liste de aşteptări.

Proiectele rezidenţiale reprezintă un tezaur uşor de tranzacţionat, trebuie doar să continuăm să facem lucruri bine. Este loc pe piaţă, iar trendul tot acesta va rămâne, apetitul de cumpărare există.

Vom menţine acelaşi ritm, în continuare căutăm să cumpărăm şi să dezvoltm. Este loc suficient pe piaţă pentru produse de calitate.

Legat de sistemul work from home, toţi căutăm să integrăm această nevoie nou creată. Consider că sunt două direcţii principale – avem soluţia camerei suplimentare şi proiecte ce integrează un spaţiu de lucru în cadrul complexului rezidenţial.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO