Business Construct

Cristian Hiver, Development Director, Estoria City: Estul Bucureştiului este cel mai puţin poluat, cel mai puţin populat, cu un mare potenţial de creştere

Birouri şi Rezidenţial 19

Cristian Hiver, Development Director, Estoria City: Estul...

Autor: Mircea Nica

25.09.2019, 14:06 1053

Declaraţiile lui Cristian Hiver, Development Director, Estoria City în cadrul Conferinţei ZF Birouri şi Rezidenţial 2019:

Estul Bucureştiului este cel mai puţin populat, cel mai puţin poluat cu un mare potenţial de creştere.

Estoria City este bazată pe o zonă cu potenţial de creştere.

Prezenţa Ikea a demonstrat ca Estul Bucureştiului este al doilea pol comercial şi are cel mai mare potenţial de dezvoltare.

Succesul operaţional vine din oameni şi cea mai importantă resursă pe care o avem este timpul.

Proiectele mixed-use raspund cererii din piaţă.

Noi vom veni cu toate serviciile care sunt cerute de piata. Suntem deja al doilea pol comercial din Bucureşti. Acest lucru ne ajută foarte mult şi avem şi o prezenţă rezidenţială în spate, care este puternică.

Discuţiile pe care le avem cu autorităţile locale s-au schimbat. Eu cred că la orice autoritate locala, dacă proiectul dezvoltă zona respectivă asta înseamnă o susţinere din partea lor şi o uşă deschisă, dar asta nu înseamnă că autorizaţiile vor fi eliberate mai repede.

Piaţa de birouri din Bucureşti este puţin diferită faţă de Timişoara. Ce este interesant este acel „vacancy rate” care ramâne destul de stabil din an în an. Bucureşti are această particularitate datorită lipsei de infrastructură de a avea nevoie de aceste spaţii de birouri, hub-uri, care să iniţieze dezvoltarea unei zone noi.

Noi suntem la început de drum şi credem că piaţa de birouri nu a ajuns încă la maturitate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO