Business Construct

Crosspoint a intermediat tranzacţii imobiliare off plan de 2,5 mil. euro în 2015

Alexandru Boff este asociat în cadrul departamentului rezidenţial al companiei de consultanţă imobiliară Crosspoint Real Estate.

Alexandru Boff este asociat în cadrul departamentului rezidenţial al companiei de consultanţă imobiliară Crosspoint Real Estate.

Autor: Cristina Rosca

01.09.2015, 00:05 1231
Compania de consultanţă imobiliară Crosspoint Real Estate, specializată pe segmentul imobiliar de lux, a intermediat în acest an tranzacţii în valoare de 2,5 mil. euro. Proprietăţile vândute sunt amplasate în cadrul unor proiecte imobiliare rezidenţiale aflate în etape off-plan (în curs de construcţie). Proiectele iobiliare noi se poziţionează pe segmentul premium şi sunt am­pla­sate în zona de nord a Bu­cu­reştiului, o zonă locuită de clienţii cu venituri mari.
 
„Spre deosebire de anii precedenţi, când nimeni nu mai credea în randari şi planşe, observăm în piaţă o revenire a ape­titului pentru proiectele rezidenţiale cu potenţial, unele dintre ele aflate în etape chiar de dinaintea obţinerii au­to­ri­za­ţiilor de construcţie“, spune Alexan­dru Boff, asociat în cadrul de­par­ta­mentului rezidenţial al Crosspoint Real Estate. El precizează că aceasta este o si­tu­aţie care nu a fost prezentă în piaţă nici înainte de perioada 2007-2008. Cum­pa­rătorii implicaţi în acest tip de tranzacţii sunt oameni de afaceri şi manageri ro­mâni sau străini în cadrul unor companii multinaţionale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO