Cum arată noua aripă a mallului Sun Plaza de la Piaţa Sudului, după extindere şi renovare

16 mar 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Vezi galeria foto Vedeţi cum arată noua aripă a mallului Sun Plaza de la Piaţa Sudului, după extindere şi renovare. Inaugurarea are loc săptămâna viitoare. Galerie FOTODezvoltatorii centrului comercial Sun Plaza din sudul Bucureştiului – compania austriacă S Immo – inaugurează joi extinderea cu 11.000 de metri pătraţi a mallului, o investiţie totală de 30 de milioane de euro.

În suprafaţa cu care s-a extins centrul comercial, au fost deschise 40 de magazine noi. Mallul, inaugurat în 2010, a ajuns acum la o suprafaţă de 81.000 de metri pătraţi de spaţii închiriabile.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
extindere
, inaugurare
, sun plaza
, mall
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide