ANALIZĂ REAL-ESTATE

Cum arată noul pol de birouri din zona Orhideea din Capitală: peste 90% grad de închiriere, randamente apropiate de cele din Europa Centrală

20 iul 2018 Autor: Bogdan Alecu

Peste 11.000 de corporatişti se vor muta în total în birourile din zona Orhideea din Capitală până la finalul acestui an.

Prima fază a proiectului de birouri The Bridge a fost livrată anul trecut, iar anul acesta vor urma Orhideea Towers  - luna viitoare, Campus 6.1  - în septembrie şi faza a doua a The Bridge - la fi­nalul anului. Anul vi­itor vor fi gata şi cele trei clădiri dezvoltate de Vastint pe Calea Plev­nei, tot în proximitatea zonei Orhideea.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.07.2018

 
Cuvinte cheie:
birouri
, capitala
, inchiriere
, randamente
, centrala
, europa
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide