Business Construct

Cum transformă arta o zonă de birouri: Pisica Pătrată de la Orhideea Towers

Cum transformă arta o zonă de birouri: Pisica Pătrată...

Autor: Bogdan Alecu

06.01.2020, 10:21 802

Tot mai mulţi dezvoltatori de birouri apelează la lucrări de artă pentru a „decora” proiectele office din Bucureşti. Fondul de investiţii CA Immo continuă colaborarea cu artistul Alexandru Ciubotariu printr-o nouă lucrare realizată în cadrul proiectului de birouri Orhideea Towers, pe care îl deţine în zona Grozăveşti din centrul-vestul Bucureştiului. Pictura se întinde pe o suprafaţă de 200 de metri a parapetului care înconjoară clădirea de birouri şi este vizibilă miilor de persoane care trec zilnic prin zona Grozăveşti sau Podul Basarab.

„Credem că spaţiile comune din clădirile de birouri pe care le administrăm aparţin, de fapt, comunităţii şi încercăm să oferim atât chiriaşilor din clădire, cât şi celor care sunt doar vizitatori sau trecători prin zonă, o imagine plăcută, care să îi încarce cu energie pozitivă. Pentru Orhideea Towers, întreaga compoziţie a fost gândită pornind de la ideea de optimism, fiind practic o translatare grafică a acestei idei. Cromatic, alegerea a fost pe de-o parte de susţinere a temei, pe de-alta de a contrasta cu griul dominant din jur. Ne-am dorit crearea unui registru colorat, gândit să devină un reper urban”, a declarat Marian Roman, Managing Director al CA Immo.

Lucrarea a fost realizată de Pisica Pătrată în această toamnă, cu ocazia aniversării unui an de la inaugurarea clădirii şi a mutării primilor chiriaşi, companiile Finastra, Bitdefender, Thales, Bandai Namco, Stradale, DHL, Carrefour şi ING Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO