Business Construct

Damila, distribuitor şi producător de materiale de construcţii din Vâlcea, cu afaceri de 267 mil. lei, vrea să ia fonduri europene pentru retehnologizare

Antreprenori locali

Damila, distribuitor şi producător de materiale de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

19.07.2019, 09:12 675

Compania are mai multe linii de producţie în Vâlcea şi în Bucureşti şi o reţea de magazine distribuitoare de materiale de construcţii.

Distribuitorul şi producătorul de materiale de construcţii Damila din Vâlcea a investit 400.000 de euro în utilaje de producţie de la începutul anului 2019 până acum.

Compania şi-a majorat afacerile cu circa 16% în 2018 şi a ajuns astfel la 267 de milioane de lei, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe. În acelaşi timp, Damila a trecut de 300 de angajaţi, după ce a mai recrutat circa 4 0 de oameni. „Anul trecut am investit pentru creşterea capacităţii de producţie şi în tehnologizare, astfel că am reuşit să avem stocuri mai mari de produse chiar şi pe timpul iernii. Am avut o creştere de 30% a afacerilor pe segmentul de ţiglă şi profile metalice şi de 25% la plasa sudată“, spune Remus Daniel Niţu, proprietarul Damila.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO