Business Construct

Dan Mircescu, Final Distribution: Astăzi banii sunt scumpi, gestionarea propriului buget a devenit o artă

Dan Mircescu, acţionar al Final Distribution

Dan Mircescu, acţionar al Final Distribution

Autor: Ioan Dornescu

03.07.2015, 00:05 295
Dacă pentru mulţi jucători criza a generat oportunităţi de investiţii în ex­tin­derea pro­ducţiei, în cazul fir­mei pra­ho­vene Fi­­nal Distri­bu­tion, perioada de recesiune a în­semnat trecerea la statutul de pro­ducător, după lansarea a două linii de pro­ducţie, în 2011-2012, scrie re­vista ZF Business Construct, într-un ma­terial dedicat antrepre­no­rilor locali din industria con­strucţiilor.
 
„Ca şi în cazul multor altora, criza ne-a afectat atât din perspectiva ce­rerii, care a scăzut în anii de criză, cât şi sub raportul marjelor. Pe de altă parte, criza poate genera şi o serie întreagă de oportu­nităţi pe care trebuie să fii pregătit să le exploatezi. În consecinţă, ne-a forţat să fim mai eficienţi şi mai inventivi, lucru care a condus la demararea unor investiţii importante în linii de producţie şi infrastructură, făcând posibilă astfel tre­cerea de la distri­buitor la producător“, afirmă Dan Mircescu, omul de afaceri care controlează produ­că­torul şi importatorul de sisteme pentru aco­pe­rişuri Final Distribution.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO