Business Construct

Dăncilă s-a enervat: „Voi trimite corpul de control să vedem de ce nu înaintează autostrada Piteşti-Sibiu”

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă

Autor: Mediafax

10.09.2018, 00:00 3828

Premierul Viorica Dăncilă a declarat vineri la Mioveni, că a dispus trimiterea corpului de control al prim-ministrului pentru a afla cauzele pentru care este blocată demararea construirii tronsonului de autostradă Piteşti-Sibiu.

„Am discutat (cu oficialii de la Mioveni, Dacia Piteşti – n. red.) despre autostrada Piteşti-Sibiu, am explicat că într-adevăr pe tronsonul 2 şi 3 mai sunt probleme. Am trimis corpul de control al prim-ministrului pentru a verifica care sunt obstacolele, dacă ele într-adevăr există. Am înţeles că pe tronsonul 3 sunt câteva obstacole geologice, aş vrea să văd care sunt aceste probleme pentru a putea găsi o soluţie rapidă. Sunt convinsă că oamenii nu mai au răbdare, oamenii îşi doresc autostrăzi în România. Ştim că unele dintre obstacole sunt reale, nu vreau să bănuiesc pe nimeni de lucruri ascunse, dar au existat şi obstacole care nu erau pliate pe realitate - ştim de acei urşi care nu existau, de acei lilieci care nu existau şi acest lucru ne face să fim mult mai atenţi, ca să revigorăm un pic lucrurile", a afirmat prim-ministrul Viorica Dăncilă, după vizita pe care a efectuat-o vineri la Dacia-Renault Mioveni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO