Business Construct

Daniel Buhazi, Commercial Director, Ariston România, divizia Elco Heating Solutions: Acum 5-6 ani eram printre puţinii producători din piaţă care vorbeau despre eficienţă energetică, sustenabilitate, dar în prezent observăm că preferinţa pentru aceste soluţii a devenit ceva normal

ZF BIROURI ŞI REZIDENŢIAL ’22

Daniel Buhazi, Commercial Director, Ariston România,...

Autor: Mircea Nica

29.09.2022, 14:16 160

Dacă acum 5-6 ani eram printre puţinii producători din piaţă care vorbeau foarte mult despre aceste tipuri de soluţii, în prezent, investitorii se uită tot mai mult la soluţii de eficienţă energetică, sustenabilitate, observăm că este un normal, a spus Daniel Buhazi, Commercial Director, Ariston România, divizia Elco Heating Solutions, în cadrul Conferinţei ZF BIROURI ŞI REZIDENŢIAL ’22.

„Pe partea de clădiri de birouri, în aceşti 6 ani, aproximativ 70-80% din activitatea noastră ne-am desfăşurat-o în zona de soluţii pentru clădiri de birouri, iar odată cu noile reguli venite de curând, cele mai multe solicitări sunt din segmentul de construcţii rezidenţiale. Prima opţiune este soluţia de încălzire centralizată, adică vorbim de cazane comerciale cu distribuţie pe module termice hidraulice, iar cealaltă soluţie care este tot mai des aleasă în proiectele dezvoltatorilor este cea reprezentată de pompele de căldură”, a mai explicat Daniel Buhazi.

Ce a mai spus Daniel Buhazi :

Ariston şi Elco investesc în mod constant în cercetare şi inovare, astfel că reuşesc tot timpul să fie cu un pas înaintea vremurilor, dezvoltând soluţii sustenabile şi eficiente energetic.

Dacă până acum câţiva ani vorbeam despre pompe de căldură ca o soluţie alternativă, în acest moment pompe de căldură şi soluţiile de încălzire centralizată au devenit noua normă, se afla pe primele locuri în preferinţele dezvoltatorilor.

Anul acesta, afacerile companiei au evoluat foarte bine. Este un an foarte bun, dar motivul principal este că, în urmă cu mulţi ani, am ales să investim în inovarea soluţiilor şi produselor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO