Business Construct

Daniel Guzu, Duraziv: Investim 2 mil. euro într-o nouă fabrică de profiluri metalice

Antreprenori locali

Daniel Guzu, Duraziv: Investim 2 mil. euro într-o nouă...

Autor: Mirabela Tiron

19.10.2018, 00:07 1902

Omul de afaceri Daniel Guzu, care controlează producătorul de materiale de construcţii Duraziv şi alte afaceri îm agricultură, spune că anul viitor va construi o nouă fabrică de profiluri metalice, o investiţie estimată la 2 milioane de euro.

„Vânzările au fost mai mari cu 10% până acum, consumul este în creştere. Continuăm investiţiile, anul viitor vrem să facem o fabrică nouă de profiluri metalice pe aceeaşi platformă, dar şi să extindem producţia de vopsele“, a spus pentru ZF antreprenorul Daniel Guzu.

Duraziv are în prezent trei unităţi de producţie unde realizează mortare uscate, vopsele şi tencuieli pe bază de apă, şi o fabrică de profiluri metalice. Toate unităţile sunt situate în localitatea Popeşti-Leordeni, de lângă Bucureşti.

Anul trecut, Duraziv a finalizat cu o cifră de afaceri de 111 milioane de lei,  în creştere cu 11% faţă de anul anterior şi dublu faţă de nivelul înregistrat în 2010. Mai mult de jumătate din cifra de afaceri este adusă de vopsele şi mortare uscate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO