Business Construct

Daniel Vasile, Daikin România: Cele mai multe sisteme de climatizare sunt instalate de neprofesionişti din cauza lipsei forţei de muncă

Daniel Vasile

Daniel Vasile

Autor: Alina-Elena Vasiliu

14.01.2019, 18:40 771

Daikin are 42 de angajaţi în România şi afaceri de 25,5 mil. euro în anul financiar 2017-2018 din vânzările de sisteme de climatizare.

Oficialii Daikin România, subsidiara locală a producătorului japonez de aparate de aer condiţionat Daikin, vor să mărească personalul de pe piaţa locală, însă spun că recrutările sunt dificile, în condiţiile în care nu găsesc oameni calificaţi.

„În prezent, Daikin are 42 de angajaţi (în România – n. red.), dar în continuare ne dorim extinderea echipei, având poziţii deschise pentru specialişti. Având în vedere că o mare parte a specialiştilor din domeniu alege să lucreze în afara ţării, ne orientăm mai mult către tinerii aflaţi pe băncile facultăţilor de profil“, spune Daniel Vasile, managing director la Daikin România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO