Business Construct

Dedeman la un pas de a acoperi întreaga Românie: Deschide în aprilie cel de-al 55-lea magazin la Sfântu Gheorghe, în Covasna

Dedeman la un pas de a acoperi întreaga Românie:...

Autor: Bogdan Alecu

07.04.2021, 10:46 28700

Dedeman, cel mai mare business anterprenorial din România, va deschide vineri, 9 aprilie, un nou magazin în oraşul Sfântu Gheorghe, în proximitatea centrului comercial deschis recent de Prime Kapital – Sepsi Value Center.

Noul magazin Dedeman este situat pe Strada Lunca Oltului, pe un teren cu o suprafaţă totală de peste 21.500 mp. Valoarea investiţiei se ridică la suma de 11.5 milioane de euro.

Dedeman Sfântu Gheorghe are o suprafaţă construită de aproximativ 9.500 mp, 950 dintre aceştia fiind destinaţi serei cu pergolă în care sunt expuse plantele, articolele de grădină şi cele pentru activităţile în aer liber.

Zona de exterior este amenajată cu spaţii verzi şi cu 210 locuri de parcare. Tot aici, clienţii vor avea la dispoziţie şi o staţie dublă pentru încărcarea autoturismelor electrice.

Dedeman Sfântu Gheorghe primeşte în echipă 140 de noi angajaţi care au urmat programe de pregătire specifice funcţiei, pentru a putea răspunde tuturor solicitărilor cu sfaturi de specialitate şi soluţii eficiente.

“Suntem bucuroşi că începând de acum vom fi prezenţi şi în judeţul Covasna, mai aproape de clienţii noştri din această zonă a ţării. Totodată, suntem mândri că odată cu această inaugurare, atingem încă un obiectiv foarte important: 55 de magazine Dedeman. Privind în urmă, ni se pare că am parcurs până aici o călătorie fantastică. Acest magazin este o dovadă în plus că, în ciuda neprevăzutului sau a provocărilor întâmpinate, munca alături de o echipă dedicată este întotdeauna încununată de succes şi reuşite.” - Dragoş Pavăl, Preşedintele companiei Dedeman.

Dedeman Sfântu Gheorghe a fost prevăzut cu un showroom de mobilă de 580 mp şi cu unul dedicat mobilierului de baie şi gamei de gresie şi faianţă. Cel din urmă se desfăşoară pe o suprafaţă de 600 mp şi este alcătuit din decoruri ce ilustrează modul în care colecţiile de plăci ceramice pot fi combinate cu produsele sanitare, cu piesele de mobilier şi diversele accesorii, pentru a amenaja o cameră de baie echipată corespunzător.

Gama variată de produse este completată de servicii adiţionale precum soluţii de finanţare puse la dispoziţie de birourile de rate din magazin, serviciul de mixare vopsele, de confecţionare perdele sau cel de proiectare băi şi bucătării. De asemenea, clienţii au posibilitatea de a opta pentru livrarea produselor achiziţionate la domiciliu.

Dedeman Sfântu Gheorghe se alătură celorlalte 38 de magazine Dedeman ale căror acoperişuri sunt prevăzute cu panouri solare. În momentul în care vor fi puse în funcţiune, acestea vor putea produce energie electrică destinată exclusiv autoconsumului.

Dedeman Sfântu Gheorghe este primul magazin inaugurat de companie în 2021. Odată cu acesta, Dedeman devine prezent într-un nou judeţ al ţării – Covasna.

Următorul magazin Dedeman care îşi va deschide porţile anul acesta va fi cel din Ploieşti – Blejoi.

Dedeman în cifre

- 55 de magazine, 5 centre logistice, parc auto propriu;

- o gamă de peste 50.000 de produse pentru casă şi grădină;

- între 7.500 şi 18.000 mp - suprafaţa unui magazin;

- peste 12.000 de angajaţi;

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO