Business Construct

Dezmorţirea din construcţii ţine pe plus piaţa de centrale termice

Dezmorţirea din construcţii ţine pe plus piaţa de...

Autor: Ioan Dornescu

17.07.2015, 00:05 304
Vânzările de centrale termice, o piaţă de aproximativ 60 de milioane de euro anual, sunt influenţate în conti-nuare de debranşările de la sistemul centralizat, dar şi de înlocuiri sau instalări noi, ceea ce dovedeşte o maturizare a industriei de profil, scrie Anuarul Construcţii şi Imobiliare 2015, publicat de Ziarul Financiar.
 
Piaţa centralelor termice murale s-a situat anul trecut în volum la 165.000 de bucăţi, potrivit esti­mărilor oferite de Adrian Bălşanu, ma­nager departa­ment Termotehnică în cadrul com­paniei Robert Bosch.
 
Creşterea cererii de centrale în con­densare, pe fondul unei pieţe în plin proces de matu­rizare, dar şi a re­gle­mentărilor la nivelul Uniunii Euro­pene, care impun din toamna acestui an co­mercializarea exclusivă de cen­trale cu un înalt grad de eficienţă energetică, a fost unul dintre factorii de influenţă la nivelul industriei de profil în 2014.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO