Dezvoltatorii imobiliari au inaugurat în 2017 de trei ori mai puţine spaţii comerciale decât anul trecut

16 dec 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

„Din punctul de vedere al livrărilor, piaţa a înregistrat unul dintre cele mai reduse niveluri din ultimii ani”, spune Andrei Drosu, consultant research department în cadrul JLL.

Dezvoltatorii din real estate au livrat anul acesta pe piaţa din România circa 90.000 de metri pătraţi de spaţii de retail, de trei ori mai puţin decât în 2016. Stocul total a ajuns astfel la 3,65 de milioane de metri pătraţi, din care o treime se regăsesc în Bucureşti, potrivit datelor colectate de ZF de la companiile de consultanţă imobiliară.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.12.2017

 
Cuvinte cheie:
dezvoltatori
, inaugurare
, scadere
, imobiliare
, spatii comerciale
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide