Business Construct

„Dezvoltatorii imobiliari caută randamente de 30-40% la locuinţe“

Autor: Cristi Moga, Roxana Rosu

09.02.2015, 00:05 666
Piaţa imobiliară din Bucureşti a început din nou să se mişte, interesul pentru terenuri şi investiţii în proiecte de locuinţe fiind în creştere, a declarat în cadrul emisiunii ZF Live Andrada Uca, fost director de marketing în cadrul dezvoltatorilor imobiliari Adama şi European Future Goup (EFG) şi fondator al firmei de consultanţă Lara Advisers.
 
Investitorii care decid să dezvolte un proiect de 20-30 de apartamente caută randamente de 30-40% din vânzarea locuinţelor, în timp ce cumpărătorii de apartamente executate silit aşteaptă randamente anuale de circa 10% din chirii.
 
„În Bucureşti, 2015 va fi garantat peste 2014 din punctul de vede al livrărilor de locuinţe, văzând ce se întâmplă pe şantiere şi negocierile pe care le avem. Restul ţării e mult în spate“, a declarat Andrada Uca.
 
Ea a decis să înceapă de anul trecut o afacere în consul­tanţă pe cont propriu, obser­vând că tendinţa în piaţa imo­bi­liară s-a schimbat, iar în prezent asistă la achiziţii de locuinţe şi terenuri pentru blocuri, cel mai mare proiect în care este implicată având o valoare a investiţiei de 2,5 milioane de euro.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO