Business Construct

Dezvoltatorul complexului rezidenţial Cosmopolis din Bucureşti a cumpărat15,6 hectare de teren pentru extinderea proiectului şi are în plan investiţii de peste 22 milioane euro în acest an

Dezvoltatorul complexului rezidenţial Cosmopolis din...

Autor: Roxana Rosu

27.04.2020, 08:50 1149

  Opus Land, dezvoltatorul Cosmopolis din Bucureşti, a finalizat achiziţia a 15,6 hectare de teren situate în imediata proximitate a complexului, după ce a cumpărat alt loc de aproximativ 10 hectare anul trecut, compania având în plan investiţii de peste 22 milioane euro în acest an în dezvoltarea proiectului rezidenţial.

”Continuăm să investim şi ne propunem ca anul acesta să construim încă 500 de apartamente şi vile, infrastructura aferentă unui adevărat oraş – şi încă şapte piscine. Facilităţile existente, diversitatea tipului de locuinţe şi faptul că oferim un stil de viaţă unic au făcut ca cererea de locuinţe în Cosmopolis să rămână constantă, chiar şi în aceste zile tulburi. Interesul major din partea celor care doresc să îşi achiziţioneze o casă sau un apartament ne-au încurajat să continuăm expansiunea şi să achiziţionăm această suprafaţă mare de teren”, a declarat Ahmet Buyukhanli, Presedinte al Opus Land.

Compania a demarat procedura de proiectare a planului general pentru noua zonă, care va cuprinde piscine, zone verzi, zone de relaxare şi locuri de joacă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO