Business Construct

Dezvoltatorul de spaţii logistice CTP a finalizat depozitul din Ştefăneşti-Afumaţi pentru supermaketul online Sezamo, care şi-a lansat recent serviciile în România

Dezvoltatorul de spaţii logistice CTP a finalizat...

Autor: Roxana Rosu

20.10.2022, 10:58 306

Dezvoltatorul de spaţii logistice şi industriale CTP a finalizat amenajarea depozitului din CTPark Bucharest North pentru Sezamo, retailer online, parte a grupului ceh Rohlik.

Sezamo şi-a lansat recent serviciile de e-groceries în Bucureşti şi o parte din judeţul Ilfov, în urma unei investiţii de 6 milioane de euro.

Depozitul din Ştefăneşti-Afumaţi are o suprafaţă de 12.000 mp, care include spaţii de depozitare ambientală şi unităţi cu temperatură controlată .

„Ne bucurăm că am finalizat şi livrat la timp spaţiul pentru Sezamo. Echipele noastre au lucrat extrem de bine împreună, mai ales că au aceeaşi agilitate, acelaşi dinamism şi aceeaşi creativitate în a identifica cele mai bune soluţii. CTPark Bucharest North le-a oferit tot ce îşi poate dori un client de e-commerce: locaţie, clădiri verzi eficiente cu cost de ocupare redus şi, mai mult ca orice, flexibilitate şi profesionalism şi ne bucurăm să-i avem deja alături de noi în parcul din Ştefăneşti – Afumaţi”, a spus Ana Dumitrache, Country Manager CTP România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO