Business Construct

Dezvoltatorul de spaţii logistice Logicor a finalizat ultima clădire din centrul Logicor Bucharest I, din Mogoşoaia, şi are în plan noi parcuri logistice, de peste 400.000 mp în diferite oraşe

Dezvoltatorul de spaţii logistice Logicor a finalizat...

Autor: Roxana Rosu

06.12.2022, 11:24 258

Dezvoltatorul de spaţii logistice Logicor a finalizat ultima clădire, de aproximativ 23.000 mp, din centrul Logicor Bucharest I, proiect situat în Mogoşoaia şi închiriat de Mediplus, Alka şi Rotis Lux.

Corpul nou inaugurat constă în aproximativ 21.800 mp de spaţii de depozitare la sol şi un spaţiu de birouri şi spaţii sociale de 1.200 mp, fiind pre-închiriat în proporţie de 72% către trei clienţi cu afaceri în creştere sau în curs de relocare.

Distribuitorul de produse farmaceutice Mediplus, client existent în Parcul Logistic Logicor  Bucharest I, a închiriat suplimentar aproximativ 5.500 mp pentru a-şi extinde activitatea. Compania Alka s-a extins pe aproximativ 5.300 mp, pentru a acoperi nevoile operaţiunilor sale în creştere, iar distribuitorul de anvelope Rotis Lux a închiriat circa 6.000 mp pentru a-şi consolida activităţile de depozitare şi distribuţie în noua locaţie.  

„Finalizarea Parcului Logistic Logicor Bucharest I reprezintă un moment de referinţă pentru echipa din România, stabilind reperul de calitate pentru întregul nostru portofoliu. Avem deja în curs de dezvoltare noi proiecte în principalele zone logistice ale  României, pe fondul cererii în creştere pentru spaţii logistice moderne şi sustenabile, în întreaga ţară. Deţinem terenuri autorizate pentru construirea de noi centre logistice ce permit dezvoltarea progresivă a peste 400.000 mp de spaţii de calitate premium”, a spus Mihai Diaconescu, Director, Asset Management, în cadrul Logicor România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO