Business Construct

Dezvoltatorul european VGP a cumpărat un teren de 39 ha în Arad pentru construcţia unui proiect industrial

Dezvoltatorul european VGP a cumpărat un teren de 39 ha...

Autor: Roxana Rosu

21.08.2020, 10:48 1852

Dezvoltatorul european VGP, fondat în 1998 în Cehia, a cumpărat un teren de 39 ha în Arad pe care urmează să construiască 60.000 mp de spaţii industriale, aceasta fiind cea mai mare achiziţie de acest gen din vestul ţării în acest an.

„România are încă multe de oferit în ceea ce priveşte dezvoltările logistice. Achiziţia unui nou teren în vestul ţării cu acces direct la A1, începută înainte de pandemie şi finalizată cu succes, confirmă angajamentul VGP de a deveni un partener de încredere şi în România pentru companiile care au nevoie de spaţii industriale de calitate. Pentru următorul an, avem în plan dezvoltarea a 60.000 mp de spaţii industriale în România, care se adaugă celor 155.000 mp deţinuţi în prezent. Simultan, suntem activi în căutare de noi terenuri cu potenţial, aşa cum este această achiziţie încheiată cu ajutorul echipei CBRE”, a declarat Adrian Crizbăşianu, country manager, VGP România.

Terenul cumpărat de VGP este amplasat la intersecţia celor două căi principale de comunicaţii auto din zona Arad, Drumul Naţional 69 Timişoara-Arad, respectiv Autostrada A1, iar lucrările de construcţie pentru prima clădire urmează să fie demarate în acest an. Livrarea este  planificată în a doua jumătate a anului viitor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO