Dezvoltatorul imobiliar AFI împrumută 22 mil. euro de la Bank Leumi pentru construirea primelor birouri din AFI Tech Park

21 dec 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Dezvoltatorul imobiliar AFI Europe România a semnat un acord de finanţare de 22 milioane de euro cu Bank Leumi România, divizia locală a unuia dintre cele mai mari grupuri israeliene, pentru dezvoltarea primei faze a proiectului de birouri AFI Tech Park, pe care compania îl ridică în prezent în Bucureşti.

Prima fază a proiectului va fi livrată în trimestrul al doilea din 2018 şi va avea 20.000 de metri pătraţi pentru birouri şi 2.000 de metri pătraţi de spaţii comerciale. Investiţia totală pentru AFI Tech Park 1 este de peste 30 de milioane de euro.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.12.2017

 
Cuvinte cheie:
afi
, birouri
, bank leumi
, dezvoltator
, imobiliare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide