Business Construct

Dezvoltatorul imobiliar Ceetrus a investit 60.000 de euro într-un centru de educaţie în Braşov

Dezvoltatorul imobiliar Ceetrus a investit 60.000 de euro într-un centru de educaţie în Braşov

Autor: Răzvan Botea

24.10.2019, 17:44 212

Dezvoltatorul imobiliar Ceetrus a investit 60.000 de euro într-un centru de educaţie în Braşov, un centru comunitar aflat în Cartierul Coresi din Braşov. Spaţiul are 100 de metri pătraţi şi se află în proximitatea mall-ului Coresi şi Coresi Business Campus ambele dezvoltate de acceaşi companie.

„ La început a fost doar o platformă industrială în paragină, apoi a apărut ideea. Ea a fost urmată de un şantier, primul bloc, primii locuitori ai comunităţii Coresi. Mai lipsea un liant, animat de pasiunea pentru oameni, pentru copii, pentru educaţie, pentru antreprenoriat. Proiectul Cartier Hub Learnex face parte din acest ecosistem şi are rolul de a deveni un catalizator al vieţii urbane din  Cartier Coresi şi din Braşov”, a declarat Tatian Diaconu, Portfolio General Manager Ceetrus Polonia, România, Rusia şi Ucraina

Cartier Hub prin Learnex oferă copiilor cu vârste între 6 şi 18 ani ateliere şi evenimente creative, familiilor din cartier seri de socializare, iar comunităţii de antreprenori din oraş un spaţiu de conectare, colaborare şi dezvoltare. Cartier Hub prin Learnex este deschis tuturor braşovenilor, iar cei care locuiesc sau lucrează în Cartier Coresi beneficiază de 10% reducere la toate activităţile hub-ului, mai spun reprezentanţii dezvoltatorului imobiliar.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
MonitorulPartidelor CCR, şah la Guvern
AFACERI DE LA ZERO