Business Construct

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor va investi 690.000 euro pentru construirea unei grădiniţe în ansamblului rezidenţial Boreal Plus, dezvoltat în nordul Constanţei

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor va...

Autor: Roxana Rosu

15.01.2021, 12:44 281

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor va investi 690.000 euro pentru construirea unei grădiniţe în ansamblului rezidenţial Boreal Plus, dezvoltat în nordul Constanţei.

Compania a obţinut în acest sens de la Primăria Municipiului Constanţa certificatul de urbanism.

Clădirea va fi dezvoltată pe o suprafaţă de 1.350 mp, cu regim de înălţime de PĂ1 şi o suprafaţă desfăşurată de 1.400 mp. Lucrările vor începe după obţinerea de către dezvoltator a autorizaţiei de construire, estimată pentru luna iunie 2021.

Boreal Plus este dezvoltat pe un teren de 43.000 mp, în zona Palazu Mare, şi va cuprinde 18 vile şi 9 blocuri cu 673 de apartamente  şi 811 locuri de parcare. Lucrările de construcţie au început anul trecut şi vor fi  finalizate  în trei etape.

În interiorul ansambului va fi şi un hipermarket Kaufland.

 Printre proiectele dezvoltatorului se mai numără Greenfield Băneasa şi Luxuria Residence din Bucureşt. De asemenea, Impact va demara lucrările la Greenfield Copou, în Iaşi, cu termen de finalizare în 2024.

Impact are 500 milioane de lei capitalizare este controlată în proporţie de 58% de Gheorghe Iaciu, în timp ce Andrici Adrian deţine 15% din capitalul social.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO