Business Construct

Dezvoltatorul imobiliar local Redport Capital a achiziţionat peste un hectar de teren în zona Petrom City, pentru 3,2 mil.euro, de la HAVI Logistics

Dezvoltatorul imobiliar local Redport Capital a...

Autor: Roxana Rosu

19.01.2023, 09:00 2388

Redport Capital, unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori rezidenţiali autohtoni activi în zona de nord a Bucureştiului, a achiziţionat 10.800 de metri pătraţi de teren şi 4.700 de metri pătraţi de depozite într-o tranzacţie de 3,2 milioane de euro, vânzătorul fiind compania de transport şi logistică HAVI Logistics.

Terenul şi depozitele aferente sunt amplasate în vecinătatea The Level Apartments, proiect rezidenţial dezvoltat de Redport Capital în nordul Bucureştiului, în zona Petrom City.

”Continuăm investiţiile într-o zonă pe care practic am pariat primii, în 2017, prin demararea primei faze din The Level Apartments. Am achiziţionat astfel o nouă proprietate, care va întări poziţia grupului Redport pe piaţă, oferindu-ne noi oportunităţi de dezvoltare pe termen lung, prin care vom asigura randamente solide pentru partenerii şi investitorii noştri. Credem în potenţialul pieţei rezidenţiale locale şi vom continua să ne concentrăm pe nevoile clienţilor finali şi să aducem permanent inovaţie în proiectele noastre”, a declarat Cosmin Savu-Cristescu, managing director şi acţionar majoritar al grupului Redport.

El este şi fondator al societăţii de investiţii imobiliare ENCORE Capital Trust SA.

Cele 130 de apartamente din faza a doua a proiectului The Level Apartments au fost finalizate recent şi sunt în curs de livrare, fiind vândute în procent de aproximativ 95%. În total, The Level Apartments are 175 de apartamente, valoarea investiţiei fiind de 16 milioane de euro.

Compania a fost asistată în tranzacţie de consultantul imobiliar SVN Romania şi de Popovici Niţu Stoica & Asociaţii, printr-o echipă coordonată de Valentin Creaţa, în ceea ce priveşte aspectele legale.

Havi Logistics a fost asistată de compania de consultanţă imobiliară Colliers International şi de Muşat & Asociaţii pe componenta legală.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO