Dezvoltatorul imobiliar Nordis intră pe segmentul rezidenţial middle class cu o investiţie de 2,5 mil.euro

12 iul 2017 Autor: Roxana Rosu

Dezvoltatorul imobiliar Nordis intră pe segmentul rezidenţial middle class, cu două noi proiecte de tip boutique, Nordis Residence -Otopeni Garden şi Nordis Residence -Grant Home, investiţia totală ridicându-se la 2,5 milioane euro. 

Cele două ansambluri, situate unul în apropierea Primăriei Otopeni şi celălalt în zona Podului Grant, au un număr redus de apartamente, de două şi trei camere, precum şi saună, sală de sport, loc de joacă pentru copii etc, preţurile pornind de la 49.000 de euro +TVA (5%).

„Nordis Residence vine cu un pas înainte şi pe segmentul de middle class, aducând facilităţi şi dotări de ultimă generaţie, prezente până acum la apartamentele premium. Cele două proiecte Nordis Residence - Otopeni Garden şi Nordis Residence - Grant Home se adresează segmentului middle, dar dotările şi facilităţile sunt pregătite pentru viitor, cu grijă pentru mediu şi sănătatea locatarilor, printre acestea amintind panourile solare pentru iluminatul spaţiilor comune, izolarea termică cu materiale eco-friendly şi ignifuge, iluminatul economic, grădină proprie şi sală de fitness”, declară Florin Poştoacă, Managerul Departamentului de Investiţii din cadrul Nordis.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
imobiliare
, dezvoltator
, intrare
, proiecte
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide