Business Construct

Dezvoltatorul Iulius, deţinut de Iulian Dascălu, rezervă un sfert din extinderea spaţiului de retail al proiectului Palas Iaşi pentru antreprenorii locali

Dezvoltatorul Iulius, deţinut de Iulian Dascălu,...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

16.02.2021, 07:00 1261

Dezvoltatorul imobiliar Iulius Group, deţinut de Iulian Dascălu, va aloca 25% dintr-o suprafaţă de retail de 6.000 de metri pătraţi suplimentari în proiectul Palas din Iaşi antreprenorilor şi producătorilor locali. Compania investeşte 120 de milioane de euro în prezent pentru a extinde suprafaţa de retail a complexului din Iaşi.

„Proiectul va include un concept de food market, cu restaurante, cafenele şi terase, o zonă de servicii, inclusiv medicale, dar şi locaţii ale producătorilor locali. Astfel, există oportunităţi pentru ca aceştia să facă parte dintr-un proiect unde vor lucra peste 5.000 de angajaţi, un public constant pentru businessurile lor, dar care va atrage şi locuitorii din proximitate“, spune Oana Diaconescu, head of leasing în grupul Iulius.

Pe lângă extinderea din Iaşi, Iulius are în lucru şi două proiecte noi, sub numele Family Market, cu o valoare totală a investiţiei de 16 milioane de euro. Şi acolo accentul cade tot pe iniţiativele locale, cele două centre comerciale fiind concepute ca platforme de promovare a producătorilor locali.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO