Business Construct

Directorul financiar al grupului Somaco, promovat în funcţia de director general

Sorin Miron, noul director general al Somaco:

Ambiţiile Somaco pentru următorii ani sunt mari, mai ales în privinţa segmentului de prefabricate din beton.

Sorin Miron, noul director general al Somaco: Ambiţiile Somaco pentru următorii ani sunt mari, mai ales în privinţa segmentului de prefabricate din beton.

Autor: Ioan Dornescu

08.09.2015, 00:05 847
Sorin Miron (42 de ani) a fost promovat de la începutul acestei luni în funcţia de director general al grupului Somaco, deţinut de fondul suedez de investiţii Oresa Ventures, succedându-i la conducerea producătorului de materiale de construcţii lui Gabriel Colobaţiu, care a preluat funcţia de preşedinte al comitetului director.
 
Miron a fost directorul financiar al grupului Somaco din februarie 2009, după ce anterior acumulase experienţă în corporaţii importante precum Michelin, Dacia şi KPMG, atât în România, cât şi în străinătate.
 
Absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti, el şi-a completat studiile la Université d'Orléans şi IMD Lausanne.
 
Cu o cifră de afaceri de 33 de milioane de euro în anul 2014, grupul Somaco este unul dintre cei mai mari producători de prefabricate din beton utilizate în domeniul infrastructurii rutiere, electrice şi de apă-canal, precum şi al construcţiei centrelor comerciale, halelor logistice sau de producţie din ţară.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO