Business Construct

Doi antreprenori din Târgovişte au investit 10,5 mil.euro, în ultimii 10 ani, într-un complex de blocuri

Doi antreprenori din Târgovişte au investit 10,5...

Autor: Roxana Rosu

23.04.2018, 11:16 512

Class Park, ansamblul dezvoltat de antreprenorii locali Ioana şi Răzvan Luca în Târgovişte, a finalizat în acest an al noulea bloc din complex, investiţia totală în proiect fiind estimată la 20 milioane euro, până în 2021.

Complexul rezidenţial a fost dezvoltat pe parcursul ultimilor 10 ani cu un buget de 10,5 milioane de euro. La finalizare, estimată pentru 2021, ansamblul va avea un total de 15 blocuri şi 7 case, investiţia totală urmând să ajungă la 20 de milioane de euro pentru toate unităţile rezidenţiale, parcări, infrastructură şi facilităţile din complex: locuri de joacă, spaţii verzi şi de relaxare, piscină, sală de fitness, bibliotecă în aer liber şi zonă de grătar.  

”Comunitatea Class Park numără în prezent 600 de membri, majoritatea fiind tinere familii fie la început de drum, fie cu unul sau doi copii. Totodată, unul din segmentele noastre ţintă sunt localnicii care lucrează în afara graniţelor României şi achiziţionează apartamente ca investiţie oferindu-le apoi la închirat”, a spus Răzvan Luca, CEO Class Park.  

Cele mai vândute unităţi sunt cele cu 2 camere, reprezentând 50% din totalul vânzărilor, urmate de studio-uri - 33% şi apartamentele cu 3 camere – 17%.

Răzvan Luca, un antreprenor cu o experienţă de aproape 20 de ani în construcţii, împreună cu Ioana Luca au început acum 10 ani în zona de nord a oraşului Târgovişte dezvoltarea cartierului rezidenţial Class Park.

Complexul  include acum nouă blocuri cu regim de joasă înălţime, patru parcuri şi o comunitate de 600 de persoane.  Firma Class Park Residence are 22 de angajaţi şi afaceri de 4,59 milioane lei în 2016, la un profit de 109.081 lei.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO