Doi investitori construiesc peste 300 de apartamente în apropierea Parcului Tineretului, investiţie de 20 mil. euro

20 nov 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Preţurile în noul ansamblu rezidenţial – Da Vinci Residence – încep de la 1.100 de euro pe metru pătrat construit.

Investiţia este realizată preponderent din surse proprii, dar şi din surse atrase, spun dezvoltatorii.

Nicolae Uciu şi Alin Mihalache, fondatorii companiei de dezvoltare imo­bi­liară Da Vinci Group Development, in­vestesc 20 de milioane de euro într-un proiect rezidenţial cu trei blocuri şi 333 de locuinţe, situat între Parcul Tine­retului şi Delta Văcăreşti.

Preţurile în noul ansamblu rezidenţial – Da Vinci Residence – încep de la 1.100 de euro pe metru pătrat construit. La o suprafaţă de 55 de metri pătraţi cât are o garsonieră, înseamnă că preţul este de circa 60.000 de euro. Ansamblul cuprinde garsoniere, apartamente cu două, trei şi patru camere.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.11.2017

 
Cuvinte cheie:
investitie
, apartamente
, construire
, investitori
, parc
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide