Business Construct

Doron Klein, CEO AFI Europe România: Casa Radio ar putea fi un proiect mai mare decât AFI Cotroceni

Doron Klein, CEO AFI Europe România: Casa Radio ar putea...

Autor: Bogdan Alecu

18.02.2019, 00:07 3276

Proiectul de la Casa Radio pe care AFI Europe l-ar dezvolta în cazul în care preia pachetul de acţiuni de la Plaza Centers ar putea schimba centrul de greutate în partea de Centru-Vest a Capitalei datorită potenţialului imobiliar oferit.

„Casa Radio ar fi un proiect mai mare decât AFI Cotroceni. La început va trebui să vedem care va fi destinaţia cea mai bună în beneficiul tuturor. Nu sunt sigur că va fi un centru comercial acolo, unul dintre motive este că AFI Cotroceni este în apropiere. Dacă va fi cazul, vom dori să colaborăm cu publicul şi cu Guvernul pentru a dezvolta proiectul. Momentan suntem într-un stadiu preliminar şi este mult prea devreme pentru a comenta mai mult“, a spus Doron Klein.

Abandonată de orice interes în ultimii 13 ani, cu toate că israelienii de la Plaza Centers, controlaţi de Elbit Imaging, s-au angajat să dezvolte acolo un proiect în parteneriat public-privat, Casa Radio ar putea fi transformată de cei de la AFI Europe, care au semnat o scrisoare de intenţie neangajantă pentru achiziţia pache­tului majoritar de acţiuni contra sumei de 60 mil. euro.

Proiectul iniţial, eva­luat la 1,5 miliarde de euro, viza o suprafaţă de 467.000 mp şi ar putea deveni acum unul de birouri şi rezidenţial datorită proximităţii faţă de staţia de la Eroilor, unde se vor intersecta trei linii de metrou.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO