Business Construct

Dragoş Cincă vrea să ridice anul acesta 40 de case în Corbeanca deoarece vede o creştere „explozivă“ a cererii

Dragoş Cincă vrea să ridice anul acesta 40 de case în...

Autor: Cristi Moga

13.02.2015, 00:04 412
Omul de afaceri Dragoş Cincă, unul dintre fondatorii retailerului de calculatoare Fla­mingo, intrat în faliment în perioada crizei, şi-a propus ca în acest an să construiască 40 de case în cadrul proiectului Flamingo Park din localitatea Corbeanca, de lângă Bucu­reşti, în condiţiile în care a constatat că „cererea pentru case este într-o creştere explozivă“.
 
Cincă a început în urmă cu aproape 15 ani să cumpere terenuri în Corbeanca pe care le-a compactat într-un lot de circa 60 de hectare, iar înainte de venirea crizei a construit 30 de vile în cadrul proiectelor Flamingo Gardens 1 şi 2.
 
În 2007 el s-a mutat la Londra pentru a-şi putea înscrie copiii la şcoală în Regat, iar după şapte ani a decis să se întoarcă, estimând că „urmează o lungă perioadă de creştere a preţurilor la case“.
 
„Vom începe luna viitoare lucrările la prima etapă. Avem 40 de case prevăzute pentru acest an şi 15 contracte de pre-rezervare. Ne-am propus ca perioada de contractare pentru acest an să dureze până în mai, astfel încât să putem livra toate locuinţele până în noiembrie. Pentru primele 15 case bugetul mediu este de 80.000 de euro, astfel că valoarea de piaţă a primelor 40 de case poate fi estimată la trei milioane de euro. Până în prezent, am investit peste 2 milioane de euro în acest proiect“, a declarat Dragoş Cincă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO