Business Construct

Dunapack face o fabrică de ambalaje din carton cu 45 mil. euro lângă Bucureşti. În noua fabrică vor lucra iniţial 150 de oameni, iar până în 2020 numărul va ajunge la 200

Dunapack face o fabrică de ambalaje din carton cu 45...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

05.10.2018, 00:07 1376

Producătorul de ambalaje din carton Dunapack, parte a grupului austriac Prinzhorn, investeşte 45 mil. euro într-o fabrică nouă de ambalaje din carton ondulat în localitatea Bolintin-Deal, din apropiere de Bucureşti. Primele ambalaje din această nouă unitate de producţie ar trebui să fie gata în iunie 2019, potrivit oficialilor companiei.

„La început vor fi 150 de angajaţi, iar până în 2020, vrem să ajungem la 200. Am recrutat deja echipa de management. Pe partea de operare directă în fabrică vor lucra circa 100 din cei 150 de oameni. Momentan, am reuşit să găsim doar zece, în condiţiile în care am început selecţia în luna iunie. Găsirea oamenilor este cea mai mare problemă pe care o avem în acest moment. Salariile vor fi în linie cu media pieţei“, spune Cristian Ofiţeru, director general al fabricii Dunapack din Bolintin-Deal.

Noua unitate de producţie va avea 27.000 de metri pătraţi şi o capacitate de producţie de 180 mil. tone pe an.

Dunapack mai are o fabrică în Sfântu Gheorghe, Covasna. Împreună, cele două fabrici Dunapack vor duce capacitatea totală de producţie la 300 mil. metri pătraţi de ambalaje pe an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO