Business Construct

Electroputere Parc, ocupat 80%

27.03.2011, 23:28 65

Înainte să înceapă construcţia Mallul Electroputere Parc dinCraiova, a cărui construcţie nu a fost încă începută, are deja ungrad de ocupare de 80%, în condiţiile în care jumătate din spaţiivor fi operate de retaileri din grupul Auchan, iar dezvoltatorii şifirma de consultanţă imobiliară DTZ Echinox au preînchiriat spaţiicu o suprafaţă de circa 16.000 mp.

Firma K&S, dezvoltatorul proiectului, va realiza un mall cu osuprafaţă închiriabilă de 55.000 mp, din care 28.000 mp vor fioperaţi de magazinele Auchan, Leroy Merlin, Decathlon, Kiabi şiNorauto, în timp ce pe lista chiriaşilor au fost confirmate numeprecum C&A, New Yorker, Altex, Domo sau Deichmann.

Mixul de chiriaşi ar urma completat de un multiplex cu 7-8 săli şiun operator de bowling şi biliard, contracte care la jumătatealunii martie erau în curs de negociere. Lucrările nu au fost încăîncepute, dar dezvoltatorii beneficiază de existenţa unei haleindustriale care va fi păstrată şi reamenajată, în urma uneiinvestiţii totale de 90 mil. euro. În aceste condiţii,dezvoltatorii speră să finalizeze proiectul până în luna noiembriea acestui an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO