Business Construct

ESRI Romania, distribuitor de sisteme informaţionale geografice, a închiriat un spaţiu de birouri în clădirea Globalworth Campus A, pentru o perioadă de 5,5 ani

ESRI Romania, distribuitor de sisteme informaţionale...

Autor: Roxana Rosu

23.01.2023, 10:05 222

ESRI Romania, distribuitor de sisteme informaţionale geografice, a închiriat un spaţiu de birouri de 540 mp în clădirea Globalworth Campus A, pentru o perioadă de 5,5 ani.

"Spaţiul oferit de Global Worth este locul perfect pentru a ne extinde operaţiunile şi a servi mai bine utilizatorii noştri, atât aici, în România, cât şi în întreaga Europă. Aşteptăm cu nerăbdare o colaborare fructuoasă şi îndelungată.” a declarat Alexandru Vasile, Director General al Esri Romania.

Complexul Globalworth Campus aflat în portofoliul Globalworth, cel mai mare proprietar de birouri din România şi Polonia, cuprinde trei clădiri de birouri încadrate în clasa A ce găzduiesc spaţii de birouri, un centru de conferinţă, centre comerciale şi diverse alte facilităţi, ce se întind pe o suprafaţă închiriabilă de peste 92.000 metri pătraţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO