Business Construct

Euro Insol a fost desemnat lichidator judiciar al complexului imobiliar Green City, deţinut de Dumitru Bucşaru

Euro Insol a fost desemnat lichidator judiciar al...

Autor: Departamentul Economic

25.04.2016, 12:22 2112

Green City este dezvoltat pe un teren de 120 de hectare, în localitatea 1 Decembrie din judeţul Ilfov, pe un domeniu care a aparţinut familiei regale.

În cadrul proiectului au fost dezvoltate trei tipuri de case: Sena (cu patru camere şi o suprafaţă utilă de 108 mp), Neva (cu patru camere şi o suprafaţă utilă de 118 mp) şi Tamisa (cu până la şase camere şi o suprafaţă utilă de 120 mp plus un pod mansardabil).

Trei dintre firmele controlate de Dumitru Bucşaru, respectiv Valahorum, Clean Optim Serv şi Green City sunt tot în portofoliul Euro Insol.

"Este o noua provocare pentru Euro Insol, care administrează două treimi din marile proiecte imobiliare din Bucureşti. Daca Asmita Gardens este cel mai mare ansamblu rezidenţial pe verticală, Green City este pe departe cel mai mare pe orizontală. Cunoaştem foarte bine proiectul, deoarece Euro Insol a mai vândut câteva zeci de unităţi locative în cadrul proiectului dezvoltate de două dintre companiile lui Bucşaru. Este un ansamblu foarte popular şi vandabil, bucurându-se de o serie de facilităţi create în interiorul complexului: restaurante, grădiniţă, Mega Image, locuri de joacă pentru copii, parc", a declarat Remus Borza, managing partner Euro Insol.

Firma administrează şi alte proiecte rezidenţiale precum Asmita Gardens, Citadella Titan, Belvedere, situat în imediata vecinătate a Parcului Alexandru Ioan Cuza, Tampa Garden Braşov şi Complexul Rezidential Ibiza Sol situat lângă Pădurea Băneasa.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO