Business Construct

Fabricile de prefabricate şi confecţii metalice ale CON-A îşi majorează producţia cu 12%

Mircea Bulboacă, proprietarul CON-A

Mircea Bulboacă, proprietarul CON-A

Autor: Laurentiu Cotu

03.09.2015, 00:05 675
Compania de construcţii CON-A din Sibiu, deţinută de omul de afaceri Mircea Bulboacă, una dintre cele mai mari 100 de companii controlate de antreprenori români, şi-a bugetat pentru acest an investiţii de peste un milion de euro în creşterea capacităţilor de producţie.
 
Sibienii intenţionează să crească cu 10-12% capacitatea de producţie pentru elementele prefabricate şi cele metalice. CON-A are o fabrică de prefabricate din beton în Avrig, judeţul Sibiu, care produce elementele liniare de structură (stâlpi, grinzi) şi elemente prefabricate pentru poduri şi o fabrică de confecţii metalice în Sibiu. „Ne propunem să creştem propriile capacităţi de producţie cu 10-12% în acest an. În fabrica noastră de prefabricate realizăm elemente prefabricate pentru câteva din tronsoanele de autostrăzi din ţară, aflate în prezent în lucru“’, a declarat pentru ZF Transilvania Mircea Bulboacă, proprietarul CON-A.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO