Business Construct

Familia omului de afaceri Sorin Anghel ridică un bloc cu 110 apartamente lângă podul Aerogării din Băneasa. Preţurile încep de la 139.000 de euro

Proiect de locuinţe în zona de nord a Capitalei

Proiect de locuinţe în zona de nord a Capitalei

Autor: Cristi Moga

20.10.2014, 11:33 5835

Omul de afaceri Sorin Anghel, care a dezvoltat mai multe proiecte de locuinţe în zona de nord a Capitalei, ridică un bloc cu 11 etaje şi 110 apartamente pe strada Gafencu, în dreptul podului Aerogării din zona Băneasa, în urma unei investiţii estimate la 30 de milioane de euro.

Investiţia este derulată prin intermediul firmei SKV Properties ai cărei acţionari sunt Ciprian-Ioan Anghel şi Cristina-Mihaela Anghel, iar finalizarea proiectului este estimată pentru primul trimestru al anului 2016.

Preţurile apartamentelor pornesc de la 139.000 de euro (cu TVA inclusă) pentru un apartament cu două camere şi pot ajunge la 700.000 de euro (cu TVA inclusă).

“Este cel mai mare proiect de lux dezvoltat după 2008 şi se adresează acelor cumpărători care n-au fost convinşi nici de preţurile foarte mari din complexurile realizate în anii de boom şi cu atât mai puţin de proiectele actuale dezvoltate în piaţă”, susţine Andreea Comşa, managing director al Premier Estate, firma care se ocupă de vânzarea şi marketingul proiectului cu o suprafaţă totală de 35.000 de metri pătraţi denumit 49 Gafencu.

Reprezentanţii dezvoltatorului spun că proiectul va cuprinde un SPA, piscină, sală de fitness, loc de joacă pentru copii şi pază, precum şi o zonă de recepţie, servicii de concierge şi business lounge specifice unui hotel de 5 stele.

Un alt proiect rezidenţial aflat în construcţie în aceeaşi zonă este Cortina Residence, format din 270 de apartamente a căror livrare este programată anul viitor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO