ANTREPRENORI LOCALI

Familia Pantiş din Oradea a ajuns la 16 mil. euro din afaceri cu tâmplărie PVC

20 ian 2016 Autor: Laurentiu Cotu

Producătorul de ferestre şi uşi din PVC şi aluminiu Optimedia din Oradea, deţinut de antreprenorii români Marius şi Simona Pantiş, a avut anul trecut o cifră de afaceri de 16 mil. euro, mai mult cu 45% faţă de anul anterior, susţinută de creşterea vânzărilor la export, dar şi de piaţa locală. Aproximativ două treimi din producţia fabricii Optimedia din Oradea merg la export, compania înregistrând anul trecut o creştere de 58% pe pieţele externe şi de 28% pe piaţa internă, faţă de anul 2014.
 
„Anul trecut am avut primele livrări de ferestre în Japonia şi în Singapore şi sperăm că vom putem creşte vânzările noastre pe piaţa din Asia. Ne aşteptăm ca 2016 să fie un an mai bun decât anul trecut“, a declarat pentru ZF Transilvania Marius Ioan Pantiş, gene­ral manager al Optimedia.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.01.2016

 
Cuvinte cheie:
oradea
, afaceri
, familie
, crestere
, piata
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide