Business Construct

Familia Parisot dă încă 1 mil. euro pentru a-şi mări controlul la fabrica de mobilă din Oradea

Familia Parisot dă încă 1 mil. euro pentru a-şi mări...

Autor: Roana Rotaru

10.01.2017, 00:05 1284

Familia Parisot, fondatoare a unuia dintre cei mai mari producători de mobilier din Franţa, a plătit 990.000 de euro pentru a-şi întări controlul în cadrul fabricii de mobilă PGS Sofa& Co din Oradea, judeţul Bihor, ajungând să deţină 95% din capitalul social al companiei.

 
Potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial, Patrick Dante, administratorul companiei PGS Sofa & Co, a cedat companiei P3G Industries, al cărui administrator este Jean-Charles Parisot, o parte din acţiunile pe care le deţinea la fabrica de mobilă din Oradea, contra unei sume de aproape un milion de euro. 
 
În urma acestor modificări de la nivelul acţionariatului companiei PGS Sofa& Co, care au avut loc la începutul lunii decembrie a anului trecut, compania P3G Industries, reprezentată de administratorul Jean-Char­les Parisot, a ajuns să deţin 95% din acţiunile fabrici de mobilă din Oradea PGS Sofa & Co, în timp ce Patrick Dante deţine 5% din acţionariat, potrivit datelor publice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO