Business Construct

Familia Roş a ajuns la afaceri de peste 32 mil. euro cu firma de construţii CML.RO din Beclean, judeţul Bistriţa-Năsăud

Familia Roş a ajuns la afaceri de peste 32 mil. euro cu...

Autor: Laurentiu Cotu

06.06.2023, 16:15 2425

Compania de construcţii CML.RO din Beclean, judeţul Bistriţa-Năsăud, deţinută de antreprenorii Mihaela şi Vasile Roş, a raportat pentru 2022 o cifră de afaceri de 159,7 mil. lei (32,4 mil. euro), în creştere cu 37,7% faţă de anul anterior, când constructorul bistriţean a avut afaceri de 116 mil. lei (23,6 mil. euro), potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor. CML.RO a realizat anul trecut un profit net de aproape 2,4 mil. lei (485.500 de euro), mai mult cu 43% faţă de anul precedent, când compania a obţinut un câştig net de circa 1,7 mil. lei (340.000 de euro), conform datelor publice. CML.RO a avut anul trecut un număr mediu de 229 de angajaţi. CML.RO derulează lucrări de construcţii civile şi industriale, drumuri şi platforme, lucrări de amenajare cu dale, închirieri utilaje pentru construcţii, şi servicii de transport materiale, potrivit site-ului companiei. Una dintre lucrările recente ale companiei a fost finalizarea în toamna anului trecut a drumului de centură al oraşului Beclean, investiţie de 58 mil. lei.

CML.RO are în portofoliu proiecte precum sediul producătorului de balustrade şi tâmplărie Geoplast din judeţul Bistriţa-Năsăud şi două microhidrocentrale din bazinul râului Budac, potrivit datelor de pe propriul site de prezentare. De-a lungul timpul, compania a mai derulat lucrări de amenajare a unor piste de biciclişti, modernizare de drumuri, proiectare şi execuţie.Compania CML.RO a fost înfiinţată în anul 1997 şi este deţinută de antreprenorii bistriţenii Mihaela şi Vasile Roş.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO