Business Construct

Familia Rusu scoate la vânzare grupul de firme din industria mobilei Rus Savitar - Casa Rusu cu afaceri de 50 mil. euro

Autor: Roana Rotaru

05.02.2018, 00:08 8940

Construit în circa două decenii, businessul este unul integrat, cu activităţi atât în producţia, cât şi în retailul de mobilă.

Familia Rusu din Timişoara, proprietara grupului de firme Rus Savitar - Casa Rusu cu activităţi în pro­ducţia şi retailul de mobilă, vrea să vândă un pachet minoritar din busi­ness, o afacere antreprenorială cu vânzări totale de aproape 50 mil. euro, potrivit reprezentanţilor companiei.

„Intenţia este să vindem un pachet minoritar, dacă pe parcursul procesu­lui apar alte schimbări, asta nu pot să vă spun. Dar aceasta este intenţia ini­ţială. Nu vreau să fac vâlvă. Într-ade­văr i-am angajat pe cei de la Ernst & Young pentru a face o vânzare. Nu a tre­cut nici o săptămână de când a ieşit teaser-ul în piaţă. Este foarte inci­pien­tă intenţia“, a spus Cristian Rusu, ad­mi­nistratorul companiei Rus Savitar, fiul acţiona­ru­lui majoritar Dorica Rusu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO