Business Construct

Firma de construcţii Cornell’s Floor din Botoşani, deţinută de Elena Mirela Ţiprigan, a ajuns la afaceri de 101 mil. lei în 2019, mai mult decât dublu într-un an

Firma de construcţii Cornell’s Floor din Botoşani,...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

21.10.2020, 16:30 995

♦ Compania a încheiat 260 de contracte de achiziţii publice, în valoare totală de 466 de milioane de lei ♦ Printre autorităţile contractante, se numără Administraţia Bazinală de Apă Prut Bârlad, Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Botoşani, municipiul Dorohoi, Compania Naţională de Investiţii şi altele.

Cornell’s Floor, o companie de construcţii din judeţul Botoşani, a ajuns la afaceri de 101 milioane de lei în 2019, mai mult decât dublu compa­ra­tiv cu anul precedent, potrivit date­lor disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Compania a raportat un pro­fit de 7,5 milioane de lei pentru anul trecut, de asemenea mai mult de­cât dublu într-un an, iar numărul mediu de angajaţi a crescut la 126, plus 20.

Reprezentanţii companiei nu au răspuns solicitării ZF referitoare la evoluţia businessului în 2019 şi 2020 şi proiectele pe care le au în derulare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO