Business Construct

Firmele de consultanţă imobiliară au început din nou să recruteze pe fondul dezgheţării pieţei

Firmele de consultanţă imobiliară au început din nou...

Autor: Cristi Moga

16.03.2015, 08:03 769
O parte din marile firme de con­sul­tanţă imobiliară, care au fost lovite din plin de criza care a zdrun­cinat sec­torul în urmă cu 6-7 ani, au reînce­put să îşi mă­rească echipele pe fondul dez­morţirii pie­ţei şi al diver­si­ficării paletei de ser­vicii.
 
Birouri ale unor firme inter­naţio­nale, dar conduse de manageri români, fir­mele de consultanţă şi intermediere imo­biliară au „la prima mână“ infor­maţii despre apetitul de investiţii al dez­voltatorilor şi cererea din piaţa imo­biliară, iar în perioada crizei au dez­voltat şi departamente de property mana­gement sau de certifi­care ener­getică a clădirilor pentru a-şi diversifica sursele de venituri.
 
Faţă de 2013, în rândul firmelor de consultanţă imobiliară au intrat peste 100 de noi angajaţi, atât pe poziţii de entry level, cât şi consultanţi seniori, re­cru­taţi în unele cazuri de la inves­titori sau dezvoltatori imobiliari. La înce­putul crizei, drumul era de cele mai multe ori în sens invers, şi anume dinspre consultanţă spre investitor.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO