Business Construct

Fiul lui Constantin Roibu (Oltchim) şi cel al lui Liviu Cojoc (Chimcomplex) termină în octombrie ansamblul New Times Residence, cu 161 de apartamente

REAL ESTATE

Proiectul New Times Residence este situat exact în spatele ansamblului de birouri Timpuri Noi Square, ridicat de Vastint.

Proiectul New Times Residence este situat exact în spatele ansamblului de birouri Timpuri Noi Square, ridicat de Vastint.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

10.09.2019, 18:30 3259

♦ Rareş Cojoc: Investiţia finală nu a fost calculată încă, dar este cuprinsă între 10 şi 11 milioane de euro. Vrem să dezvoltăm şi alte proiecte imobiliare ♦ O garsonieră în New Times Residence cu o suprafaţă de 50 de metri pătraţi utili costă 90.000 de euro.

Alexandru Roibu, fiul fostului director al combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea, şi Rareş Cojoc, fiul omului de afaceri Liviu Cojoc, termină în oc­tom­­brie proiectul de lo­cuinţe New Times Resi­dence din zona Timpuri Noi din Bucu­reşti, care adună în total 161 de apartamente.

„Prima fază a proiectului a fost finalizată în luna iunie a acestui an. A doua fază a proiectului estimăm că se va finaliza până la sfârşitul lunii octombrie, având în vedere că procesul de recepţie a lucrărilor a fost deja demarat”, spune Rareş Cojoc, partener în proiectul New Times Residence.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO