Business Construct

Forty Management, holding imobiliar controlat de familia Azoiţei, vrea să dezvolte cea mai înaltă clădire rezidenţială de pe piaţa locală, un turn de 122 metri, cu 32 de etaje, în apropiere de Fântâna Mioriţa

Forty Management, holding imobiliar controlat de familia...

Autor: Roxana Rosu

13.01.2022, 11:18 1694

Forty Management, unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte mixte şi regenerare urbană din România, controlat de familia Azoiţei, vrea să ridice cea mai înaltă clădire rezidenţială de pe piaţa locală, un turn de 122 metri, cu 32 de etaje, situat în apropiere de Fântâna Mioriţa.

Central District Royal Suites, cu o valoare de piaţă estimată la 76 milioane de euro, va fi amplasat pe un teren de 3.000 mp şi va oferi 34 de apartamente în 3 configuraţii: apartament pe 1 etaj complet, duplex pe jumătate de etaj şi penthouse-uri pe 2 etaje. Complexul va include şi o galerie de artă publică pentru artiştii contemporani români.

“Conceptul arhitectural al clădirii se concentrează pe calităţi oferite de cele mai exclusiviste proiecte rezideţiale din lume, precum privelişti unice, înălţimea spaţiului, lumină naturală, materiale premium, autonomie energetică şi tehnologie legată de confort. Volumul şi geometria clădirii, în spirală, oferă o vedere unică pentru fiecare locuinţă. Terasele generoase permit fiecărui apartament o deschidere de 270°. Acest proiect pune Bucureştiul pe harta proiectelor emblematice moderne” spune Traian Bompa, arhitect principal Sane Architecture.

Ansamblul va include o piscină semiolimpică, o sală de sport şi o zonă de fitness, o zonă de spa cu saună, masaj şi hammam, cigar lounge, zonă pentru degustare de vinuri, sală de audiţie cu studio de înregistrări, spaţii de depozitare personală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO