Business Construct

Future Group va construi 5.000 de locuinte

29.05.2008, 21:07 26

Compania de dezvoltare imobiliara Future Group, implicata prin-tre altele in dezvoltarea proiectului Edenia din Titan, vizeaza dezvoltarea a circa 5.000 de apartamente in urmatorii trei ani in orasele Bucuresti, Sinaia, Campina si Brasov, in urma unor investitii estimate la 350 de milioane de euro.
Future Group detine in Romania loturi de teren cu o suprafata totala de 150 de hectare, proiectele aflate in diferite faze de dezvoltare acoperind o suprafata 40 de hectare.
In luna iunie a acestui an, compania va incepe lucrarile de constructie la un ansamblu rezidential format din 1.220 de locuinte in Galati, in urma unei investitii de peste 90 de milioane de euro. Complextul va fi derulat pe un teren de 16.000 de metri patrati, suprafata construita urmand a se ridica la 92.000 mp.
Proiectul va fi dezvoltat in patru etape, finalizarea fiind programata pentru al doilea trimestru al anului 2012.
Future Group este prezenta pe piata locala din 1991 si a fost implicata in proiecte precum Sitraco Center, Gemenii Sitraco sau Golden Tulip Hotel. Firma este implicata alaturi de dezvoltatorul Adama in realizarea proiectului Edenia din Capitala, in timp ce alaturi de AlfaRom Holding compania a finalizat recent primul bloc cu 74 de apartamente din cadrul ansamblului Green Park, realizat la Iasi.
Edenia nu este singurul ansamblu inceput de Future Group in Bucuresti, tot in Titan compania incepand in urma cu o luna lucrarile la ansamblul Colors Titan.
Proiectul va fi finalizat la sfarsitul anului viitor si va cuprinde
179 de apartamente in urma unei investitii de 18 mil. euro. Pe de alta parte, primele doua blocuri de apartamente din Edenia vor fi livrate in acest an, intregul proiect avand prevazuta constructia a sapte turnuri cu 800 de locuinte. Future Group este o firma inregistrata in Cipru si controlata de familiile Rasin si Laznik.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO