Business Construct

Germanii de la Weidmüller Interface extind poducţia şi angajează 500 de oameni la fabrica de piese electrice şi electrotehnice din Tăuţii-Măgherăuş, judeţul Maramureş

Grupul german Weidmüller a avut afaceri totale de 960 mil. euro în 2021 şi peste 5.000 de angajaţi la nivel mondial, potrivit site-ului companiei.

Grupul german Weidmüller a avut afaceri totale de 960 mil. euro în 2021 şi peste 5.000 de angajaţi la nivel mondial, potrivit site-ului companiei.

Autor: Laurentiu Cotu

18.11.2022, 17:30 725

Producătorul de piese electrice şi electrotehnice Weidmüller Interface România, subsidiara locală a grupului german Weidmüller, a demarat lucrările pentru construcţia a două noi hale de producţie în cadrul locaţiei din Tăuţii-Măgherăuş, judeţul Maramureş. Cu această nouă construcţie, compania îşi extinde locaţia cu o suprafaţă de 6.800 mp, ajungând la finalizarea investiţiei la o suprafaţă totală de 21.800 mp (cea mai mare unitate de producţie din cadrul grupului Weidmüller). Noua investiţie va crea aproximativ 500 de noi locuri de muncă, potrivit unui comunicat de presă al Consiliului Judeţean Maramureş.

„Lucrăm la realizarea de parcuri industriale în Maramureş, în care vom atrage cât mai mulţi investitori care să vină şi să îşi dezvolte companiile la noi în judeţ. Doar prin investiţii concrete şi prin crearea de noi locuri de muncă putem să creştem nivelul de trai al maramureşenilor şi economia judeţului“, a transmis Ionel Bogdan, preşedintele CJ Maramureş, prezent la startul lucrărilor de execuţie pentru cele două hale de producţie Weidmüller.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO